Om sidan

Jag som driver den här sidan har sysslat med marknadsföring på nätet sedan 2003. Under årens lopp har jag testat på allt från Multi Level Marketing (MLM) till Paid to click-sajter. Jag har gått i många fällor men samtidigt fått många nyttiga erfarenheter.

För att vara ärlig och realistisk så är sidtiteln ”Tjäna pengar snabbt” inte helt rättvisande, det tar lång tid att bygga upp en verksamhet online som genererar inkomster. Jag har själv varit nära att ge upp många gånger men envist nog fortsatt.

Det finns inga sätt som gör dig rik över en natt, men det finns fortfarande många sajter som lurar folk att tro det. Jag letar ständigt efter nya produkter att marknadsföra och stöter ofta på sajter som utlovar guld och gröna skogar.

I det vanliga arbetslivet finns det ganska få yrken där du får betalt utan motprestation, så är fungerar det på nätet med. För att tjäna pengar online så måste du prestera. Enligt Newtons lag så krävs det en kraft för att få en kropp i rörelse och den lagen kan tillämpas då det gäller marknadsföring online.

Så här tjänar jag pengar online

Jag använder mig idag av flera sätt för att tjäna pengar online:

  • easyMarkets – Handel med aktier, råvaror och valutor
  • Adrecord – Annonsnätverk med fler än 200 annonsörer
  • Datafeedr – Smart program för att sätta upp en webbshop
  • Getresponse – Tjänst för att skapa egna nyhetsbrev

Handeln med valutor och aktier online har blivit mycket populär de senaste åren så jag bestämde mig för att testa på detta. Trots att jag fortfarande har mycket kvar att lära så är det en rolig hobby som genererar intäkter. Jag ska dock vara ärlig och erkänna att jag många gånger har förlorat pengar på investeringar som inte varit helt genomtänkta.

Jag är lite av en domän-junkie som ofta köper domännamn inom alla möjliga nischer. Jag bygger upp sidor inom det aktuella ämnet och lägger in relevanta annonser eller djuplänkar från annonsörerna. Ofta använder jag mig också av Adsense-annonser som automatiskt baseras på sidans innehåll.

På några av sajterna har jag använt mig av Datafeedr för att bygga upp en affiliate-butik med tusentals produkter. Datafeedr samarbetar med många av de stora annonsnätverken som Tradedoubler, Double och Adtraction. Det finns dessutom ett stort antal annonsnätverk från andra länder att välja mellan.

Än så länge har jag inget nyhetsbrev för den här sidan, men däremot på flera andra sidor. Med ett eget nyhetsbrev kan jag snabbt nå ut till folk då jag vill tipsa om produkter eller annat. Det är oerhört effektivt och ett billigt sätt att marknadsföra sig.

Har du frågor som rör sidans innehåll eller vill tipsa om något intressant så kontakta gärna mig.